18W за мала опрема 12V DC UPS -от
18W за мала опрема 12V DC UPS -от
18W за мала опрема 12V DC UPS -от
18W за мала опрема 12V DC UPS -от
18W за мала опрема 12V DC UPS -от
18W за мала опрема 12V DC UPS -от
18W за мала опрема 12V DC UPS -от
1 / 8
18W за мала опрема 12V DC UPS -от
18W за мала опрема 12V DC UPS -от
Дома> Производи> Непрекинато напојување> DC UPS -от> 18W за мала опрема 12V DC UPS -от

18W за мала опрема 12V DC UPS -от

Начин на плаќање: T/T,L/C
Инкотерм: FOB,CIF,EXW,FCA
$50 ≥20
Piece/Pieces
$11,300.00   —  $5,600,000.00 /Set
The output voltage

Опис на производот

Атрибути на производо...

Модел бр.KLW-1018P

БрендКлуч-леват

Warranty Period3 Months

Place Of OriginChina

PhaseSingle Phase

Types OfLine Interactive

Scope Of ApplicationComputer, Networking, Telecommunications, Security / Monitoring / Alarm

Способност за набавка...

ТранспортOcean

Начин на плаќањеT/T,L/C

ИнкотермFOB,CIF,EXW,FCA

Пакување и испорака

Продажни единици:
Piece/Pieces

Опис на производот

18W DC UPS детали за производот DC Непрекинато напојување
Прво, вграден адаптер за прилагодување на глобалниот напон
Овој 18W DC UPS-от доаѓа со високи перформанси, универзален адаптер, што значи дека можете лесно да пристапите до него каде и да сте и во кое било напонско опкружување (85VAC до 265VAC) без да се грижите за неусогласеноста на напонот. Овој дизајн во голема мерка ја подобрува преносливоста и применливоста на производот, без разлика дали е за деловно патување, меѓународно патување или мултинационални апликации за претпријатија.
Второ, литиум батерија со долг живот со висок капацитет за систем за складирање на енергија на батеријата
Литиумската батерија со висок капацитет е уште еден белег на овој UPS -от. Може да обезбеди стабилна и издржлива поддршка за напојување за поврзаните офлајн оптоварувања кога мрежата е прекината, осигурувајќи дека критичните уреди како што се рутерите, прекинувачите и видео надзорот можат да продолжат да работат и да избегнуваат загуба на податоци или оштетување на уредот предизвикана од ненадејни напори. Долгата издржливост е солидна поддршка за деловниот континуитет и безбедноста на податоците.
Три, силна компатибилност, мулти-интерфејс дизајн
Со цел да се задоволат потребите за полнење на различни уреди, овој производ обезбедува различни интерфејси за излез на DC. Покрај стандардниот интерфејс USB 5V, тој е и компатибилен со излезот 9V, 12V DC и изборниот интерфејс за напојување 15V/24V POE (Белешка: освен моделите DC1018C). Овој дизајн му овозможува да напојува различни дигитални производи, вклучувајќи мобилни телефони, таблети, iPods, играчи на MP4, рутери, прекинувачи, опрема за видео надзор и навистина да ја реализира практичноста на повеќенаменската машина.
Поддршка за напојување преку Етернет (POE) (освен специфични модели)
Особено, некои модели исто така ја поддржуваат моќноста преку Етернет (POE), што значи дека преносот на податоци и напојувањето може да се постигне во исто време со единствен мрежен кабел. Овој иновативен дизајн не само што ги поедноставува каблирањето и ги намалува трошоците, туку ја подобрува и флексибилноста на распоредувањето и ефикасноста на управувањето со мрежната опрема. Забележете, сепак, дека моделот DC1018C не ја поддржува оваа одлика.
Петта, сеопфатна заштита, интелигентна безбедност
Во однос на безбедносните перформанси, UPS-от има вградени интелигентни механизми за повеќекратна заштита, вклучително и заштита од преоптоварување, заштита од преголемо засилување, заштита од прекумерна струја, заштита на преоптоварување, заштита од престигнување и заштита од краток спој. Овие заштитни мерки можат да го следат статусот на батеријата и статусот на работа на системот во реално време, откако ќе се откриат абнормални услови, веднаш започнете со заштитни мерки, ефикасно да ги спречи безбедносните несреќи предизвикани од неуспехот на батеријата или неправилното работење и да обезбедат целокупна заштита за безбедноста на корисниците 'Livesивоти и имот.
Да резимираме, овој 18W DC UPS-от со својата глобална прилагодливост на напонот, долгорочна издржливост, силна компатибилност, моќ над поддршка на Етернет и сеопфатни функции за интелигентна заштита, стана производ од висок профил на пазарот, широко користен во домот, канцеларијата, Центарот за податоци и други сценарија, за да им донесеме на корисниците попогодно, безбедно и ефикасно искуство со моќност.
DC1018CP-4

The file is encrypted. Please fill in the following information to continue accessing it

Hotешки производи

Дома> Производи> Непрекинато напојување> DC UPS -от> 18W за мала опрема 12V DC UPS -от
Список со поврзани производи
Contacts:Mr. 谭家乐
  • Е-пошта:tanjiale1997@outlook.com
  • Адреса:禅城区张槎街道季华一路21号三座十二层1号, 佛山, 广东 China
Contacts:

Copyright © 2024 Foshan Keylewatt Technology Co., LTD Сите права се задржани.

Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати