1500W за кампување соларна моќност за генератор на енергија преносен систем
1500W за кампување соларна моќност за генератор на енергија преносен систем
1500W за кампување соларна моќност за генератор на енергија преносен систем
1500W за кампување соларна моќност за генератор на енергија преносен систем
1 / 8
1500W за кампување соларна моќност за генератор на енергија преносен систем
1500W за кампување соларна моќност за генератор на енергија преносен систем
Дома> Производи> Преносна електрана> Преносна електрана 1000W> 1500W за кампување соларна моќност за генератор на енергија преносен систем

1500W за кампување соларна моќност за генератор на енергија преносен систем

Начин на плаќање: T/T,L/C
Инкотерм: FOB,CIF,EXW,FCA,DDP,DDU,Express Delivery
$524 1-9
Piece/Pieces
$507 10-499
Piece/Pieces
$498 500-999
Piece/Pieces
$490 ≥1000
Piece/Pieces
$11,300.00   —  $5,600,000.00 /Set
species

Опис на производот

Атрибути на производо...

Модел бр.KLW-BP1500

БрендКлуч-леват

Warranty Period3months-1year

Place Of OriginChina

AC Charging90-264V(1200W Max)

Battery Capacity1280Wh

Способност за набавка...

ТранспортLand,Ocean,Air

HS код8502390010

ПортSHENZHEN,GUANGZHOU,FOSHAN

Начин на плаќањеT/T,L/C

ИнкотермFOB,CIF,EXW,FCA,DDP,DDU,Express Delivery

Пакување и испорака

Продажни единици:
Piece/Pieces

Опис на производот

1000W серија на преносни електрани



Преносен соларен систем за соларна енергија 1500 Вотс е ефикасен, преносен и интелигентен производ за производство на соларна енергија дизајниран да ги исполни балконските фотоволтаици и други потреби за надворешна или итна моќност. Еве детален опис на производот:

I. Преглед на производот
Преносен соларен систем на енергија има капацитет за производство на електрична енергија од 1.500 вати и може да обезбеди поддршка за напојување за различна електрична опрема на стабилен начин. Системот е опремен со низа компоненти со високи перформанси, вклучително и соларни панели, батерии на литиум железо фосфат, инвертори од професионално ниво и интелигентни системи за управување за да се обезбеди стабилност и сигурност на снабдувањето со електрична енергија.
Второ, основни компоненти
Соларни панели:
Сончевиот панел е основниот дел на сончевиот систем, одговорен за фаќање на сончева светлина и претворање во електрична енергија. Иако специфичните параметри не се дадени директно, соларните панели обично се изработени од ефикасни и издржливи материјали за да се осигурат дека можат да ја зголемат собирањето на соларна енергија кога сонцето е полно.
Батерија на литиум железо фосфат:
Системот е опремен со батерија 51.2V25AH LifePo4, која има предности на висока густина на енергија, живот со долг циклус и добри безбедносни перформанси. Во исто време, опремен со BMS (систем за управување со батерии) може да го следи статусот на батеријата во реално време, да ја заштити батеријата од преоптоварување, преку празнење, краток спој и друга штета, за да се обезбеди безбедно работење на батеријата и долгиот животен век.
Инвертер на професионално ниво:
Инверторот е една од клучните компоненти во системот, одговорна за конвертирање на директната струја во батеријата во наизменична струја за употреба со оптоварувања како што се уреди за домаќинство. Инверторите на системот се карактеризираат со брзо полнење и висока ефикасност на конверзија, што може брзо да одговори на промените во оптоварувањето и да обезбеди стабилен излез на енергија. Во исто време, инверторот исто така поддржува разновидност на напон и излез на фреквенција за да ги задоволи потребите на различни земји и региони.
Трето, интелигентна функција
Далечински управувач со апликации:
Корисниците можат далечински да го контролираат и следат системот преку мобилна апликација. Без оглед каде сте, можете да го видите статусот на работа на системот, да го прилагодите режимот на работа, да го поставите прекинувачот за тајминг и другите операции со еден клик. Овој интелигентен метод на управување во голема мерка ја подобрува практичноста и искуството на корисникот.
Поддршка за специјални штекери во Соединетите држави и Европа:
Дизајнот на системот во целост ги разгледува разликите во стандардите за штекер во различни земји и региони, така што е опремен со најразлични типови интерфејси за приклучоци за да се исполнат специјалните барања за штекер во САД и Европа. Ова го прави системот широко применлив и удобен на глобално ниво.
Iv. Сценарија за апликации
Балкон фотоволтаичен: Системот е особено погоден за инсталација на места со ограничен простор како што се балкони за производство на фотоволтаична енергија. Преку разумниот распоред и инсталацијата на соларни панели, можете да ги користите целосните извори на сонце на балконот за да обезбедите поддршка за електрична енергија за семејството.
Кампување на отворено: Кога кампувате на отворено, системот може да се користи како преносно напојување за да обезбеди поддршка за електрична енергија за разни електрични опрема, како што се мобилни телефони, камери, опрема за осветлување, итн.
Резервна моќност за итни случаи: Во случај на природна непогода или вонредна состојба, системот може да се користи како резервна моќност за итни случаи за дом или мал бизнис, осигурувајќи дека основните потреби за живеење и работните места можат да се одржат во случај на прекин на електрична енергија.
V. Резиме
Преносен соларен систем за соларна енергија 1500 вати Соларна енергија Системот е збир на ефикасни, преносни, интелигентни производи за производство на соларна енергија. Со основните компоненти, како што се соларни панели со високи перформанси, батерии на литиум железо фосфат, инвертори од професионално ниво и интелигентни системи за управување, системот може да обезбеди стабилна поддршка за електрична енергија за разни електрични опрема и да ги задоволи потребите на различни сценарија за апликации, како што се балконски фотоволтаии. Во исто време, неговото интелигентно управување и широката применливост, исто така, им носи на корисниците голема погодност и удобно искуство.

Model

KLW-BP1500

Waveform

Pure Sine Wave

Battery Pack

1280Wh options (51.2V/25Ah)  51.2V Lifepo4 Battery

Rated Power

1500W

Peak Value

3000W

Battery Type

Grade A LiFeP04

Input Solar Panel/Dc Charging

10-60V=13A(400W Max)

AC Charging

90-264V(1200W Max)

Output

AC Output: 90-264V,60Hz/50Hz(Can customize different voltage and socket)

USB-A1+USB-A2 0utput:Qc18W USB-A3+USB-A4 Output: Qc18W

2*Type-c Output: PD100W

Cigarette Lighter/ 4*DC5521

0utput: 12V=10A

LED light: 3W

Working temperature

-10~45

Life cycle

3000 times

Safety Protection

Multiple protection(short circuit; over current; overloadovercharge, overdischarge, over temperature)

Product Net Weight

17KG

Gross Weight

19.5KG

Product Size (L*W*H)

374*265*263mm

Package (L*W*H)

472*368*365mm

Input conversion

92%

Output conversion

the inverter's conversion rate93%



1500W portable system 4

The file is encrypted. Please fill in the following information to continue accessing it

Hotешки производи

Дома> Производи> Преносна електрана> Преносна електрана 1000W> 1500W за кампување соларна моќност за генератор на енергија преносен систем
Список со поврзани производи
Contacts:Mr. 谭家乐
  • Е-пошта:tanjiale1997@outlook.com
  • Адреса:禅城区张槎街道季华一路21号三座十二层1号, 佛山, 广东 China
Contacts:

Copyright © 2024 Foshan Keylewatt Technology Co., LTD Сите права се задржани.

Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати